Για ακόμη μία χρονιά οι Δήμοι Αχαρνών, Ελευσίνας, Γαλατσίου και Χανίων σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ, την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ, συνδιοργανώνουν ένα σπουδαίο τουρνουά 3×3.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 08:45 στις Παλαιές Αποθήκες Ελαιουργικής. Οι ώρες διεξαγωγής του τουρνουά είναι Σάββατο 09:00-14:30 / 17:00-20:30 & Κυριακή 10:00-14:30 / 17:00-20-30

Την Τρίτη 06 Ιουνίου 2017 παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη.

Τον δήμο Ελευσίνας εκπροσώπησε ο δήμαρχος κ. Γιώργος Τσουκαλάς ο οποίος δήλωσε:

Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση, είναι πολύ σημαντική η πρωτοβουλία που πήραν και οι τέσσερις Δήμοι. Είμαι σίγουρος, ότι αυτό το παράδειγμα, θα το ακολουθήσουν κι άλλοι Δήμοι που για λόγους αντικειμενικούς δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν. Το 3Χ3 στην Ελευσίνα είχε ξεκινήσει πριν μερικά χρόνια και για κάποιους λόγους σταμάτησε. Τώρα όμως συνεχίζεται και ευελπιστούμε να υπάρχει στην αθλητική μας ατζέντα. Διαμορφώνει αθλητές και ήθος και το εντάσσουμε στην πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021 και είναι σημαντικό για εμάς γιατί ο αθλητισμός και ο τρόπος συμπεριφοράς, αποτελούν κομμάτι του πολιτισμού. Πιστεύω ότι όλοι οι Δήμοι θα πετύχουν κι αυτός είναι ο λόγος που μας κάνει αισιόδοξους, να ακολουθήσουν το παράδειγμα κι άλλοι Δήμοι. Καλή επιτυχία σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, με ήθος. Ο αθλητισμός πάντα διαμορφώνει χαρακτήρες και μπορεί να διαμορφώσει ανθρώπους ολοκληρωμένους“.

Στην συνέντευξη τύπου υπήρχε ακόμη ένα στοιχείο που έδωσε εντονότερη μυρωδιά από Ελευσίνα και αυτό δεν ήταν άλλο από τον πρώην μπασκετμπολίστα της Εθνικής Ελλάδος, του Πανελευσινιακού και πρώην πρόεδρο του ΠΣΑΚ Μανόλη Παπαμακάριο.

Περισότερες πληροφορίες για το τουρνουά θα βρείτε εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here