Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος η Δήμαρχος η Δήμαρχος Μάνδρας-Ειδυλλίας Γιάννα Κριεκούκη έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα δράσης για το Περιβάλλον.

Υπο την άμεση επίβλεψη της το σύνολο των υπηρεσιών Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας-Ερυθρών πραγματοποίησαν καθαρισμό του παραλιακού μετώπου στο Πόρτο-Γερμενό.

Υπό τις οδηγίες της έγινε καθαρισμός των ακτών αποκομιδή σκουπιδιών, απορριμμάτων , μπαζών κλπ σε όλη την έκταση του Πόρτο Γερμενό .

Οι κηπουροί του Δήμου πραγματοποίησαν κλαδέματα και ευπρεπισμό θάμνων και παρτεριών σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Ακολούθησε το πλύσιμο, με την βοήθεια της υδροφόρας του Δήμου, του κεντρικού πεζόδρομου.

” Η σημερινή μας πρωτοβουλία αποδεικνύει έμπρακτα ότι η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι θέμα ωραίων λόγων αλλά πράξεων.

Για μας η προστασία του περιβάλλοντος και η καθαριότητα αποτελεί πρόκληση αλλά και καθημερινή υποχρέωση.

Η σχέση μας με το περιβάλλον πρέπει να είναι πρωτίστως μια σχέση ζωής,την οποία πρέπει να προστατέψουμε και να διαφυλάξουμε με όλες τις δυνάμεις.

Για τον Δήμο μας, η ανάδειξη του φυσικού πλούτου και του περιβάλλοντος, ειδικά του παραλιακού μετώπου τώρα το καλοκαίρι, στο Πόρτο Γερμενό, την Ψάθα και το Αλεποχώρι αποτελεί άμεση προτεραιότητα μας.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συμμετείχαν σ΄αυτήν την πρωτοβουλία και σειρά τώρα έχουν η Ψάθα και το Αλεποχώρι “, δήλωσε η Δήμαρχος Γιάννα Κριεκούκη κατά την διάρκεια της τριήμερης αυτής δράσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here