Μία ξεχωριστή συνεργασία εξασφάλισε η φιλοζωική ομάδα της πόλης μας με γνωστή εταιρεία ζωικών τροφών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας:

“Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Ομάδα μας “Αδέσποτα Μυστήρια” ξεκίνησε συνεργασία με την Pedigree®Greece και εντάχθηκε στο “Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®”, το οποίο προσφέρει στον ανάδοχο κηδεμόνα (σε εκείνον-η που θα Υιοθετήσει ένα ζωάκι από εμάς) ένα ολοκληρωμένο πακέτο διατροφής, φροντίδας και επιστημονικών συμβουλών.

Συγκεκριμένα, για κάθε υιοθεσία σκύλου από τη Φιλοζωική Ομάδα Ελευσίνας “Αδέσποτα Μυστήρια”, ο νέος ιδιοκτήτης λαμβάνει χωρίς καμία χρέωση το κουτί καλωσορίσματος Pedigree®.
Πρόκειται για μια συσκευασία δώρου που εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα για το ξεκίνημα της καινούργιας ζωής του σκύλου πάνω σε σωστές βάσεις. Περιλαμβάνει προϊόντα διατροφής και οδοντικής φροντίδας Pedigree®, όπως επίσης και ένα πλούσιο υποστηρικτικό υλικό που θα βοηθήσει τους νέους αναδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τις υποχρεώσεις τους απέναντι στο νέο κατοικίδιο τους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Pedigree® για αυτή τηn τόσο σημαντική βοήθεια στην προσπάθειά μας να βρούμε σπίτι σε όσο το δυνατόν περισσότερα αδέσποτα ζωάκια.
Ένας από τους στόχους της Ομάδας είναι να βρίσκουμε κίνητρα ώστε να υπάρχουν ακόμα πιο πολλές υιοθεσίες ζώων.”

Οι ενδιαφερόμενοι θα βρούν επιπλέον πληροφορίες εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here