Μετά από τρία χρόνια κρυπτόμενη, η κα Δούρου αποφάσισε να μιλήσει για να κάνει μικροπολιτική στα «συντρίμμια» του σεισμού της Λέσβου. Λυπάμαι, αλλά δεν θα ακολουθήσουμε το παραλήρημά της.
Η πρότασή μας να στηρίξει οικονομικά η Περιφέρεια Αττικής τη σεισμόπληκτη Λέσβο υπήρξε ειλικρινής και σύμφωνη με το κοινό αίσθημα. Ομοίως πράξαμε το 2014 με την Κεφαλονιά, με τους σεισμοπαθείς του 1999 που διατέθηκαν από τη Νομαρχία Αθηνών 20 εκ. €, ομοίως και το 2010 με τις αποζημιώσεις που καταβλήθηκαν μετά τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας.Επομένως καμία μικροπαραταξιακή άσκηση δεν υπάρχει, πολλώ δε μάλλον επαναστατική γυμναστική.
Τα σπορ αυτά άλλωστε αποτελούν προνομιακό πεδίο της κας Δούρου που ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έταζε το σκίσιμο των μνημονίων και σήμερα που φθάσαμε στο 3ο και στο 4ο μνημόνιο δεν έχει βγάλει «κιχ».Ας μην κρίνει λοιπόν εξ ιδίων τα αλλότρια. Όσο για τον εκνευρισμό που βγάζει με τη δήλωσή της, προφανώς θα έχει τους λόγους της.Ίσως να φταίει ότι εδώ και τρία χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα
ή
ίσως να φταίνε τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το κτίριο που θέλει να αγοράσει για να στεγάσει τις κεντρικές υπηρεσίες, πληρώνοντας 20 εκ. €, δηλαδή 65 % πάνω από την αντικειμενική του αξία.

Της συνιστούμε ψυχραιμία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here