Ο γνωστός σε όλους μας για την παρουσία του στην Πόλη μας, Σύλλογος Εθελοντών Ελευσίνας σήκωσε πάλι τα μανίκια και έπιασε δουλειά.

Έτσι σήμερα από το πρωί βρέθηκε στην είσοδο της Ελευσίνας και καθάρισε τον χώρο από χόρτα και σκουπίδια.

Ο Πρόεδρος Εθελοντών κ Καλυμνάκης Γιάννης αναφέρει στο μήνυμα του:

« Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 ο Σύλλογος Εθελοντών Θριασίου Πεδίου, βρέθηκε στην Αρχαία Γέφυρα Ελευσινιακού Κηφισού στην είσοδο της πόλεως, για να καθαρίσει όπως κάθε χρόνο από χόρτα και σκουπίδια τον συγκεκριμένο αρχαιολογικό χώρο!!!

Ευχαριστούμε τον Εθελοντή μας και Διευθυντή του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ελευσίνας Ανδρέα Σαμοθράκη, τον υπεύθυνο περιβάλλοντος του εργοστασίου ΤΙΤΑΝ Ελευσίνας και τον εργολάβο τους Αντώνη Ταμπακάκη, για την βοήθεια τους με ότι χρειαζόμασταν για αυτό τον σκοπό!!!

Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο καθαριότητας του Δήμου Ελευσίνας και Εθελοντή μας Δημήτρη Τσάτση για την βοήθεια του σε ότι και να του ζητήσαμε… όπως πάντα, καθώς και τον Αντιδήμαρχο και Εθελοντή μας Θανάση Μαυρογιάννη για την προσωπική του βοήθεια μαζί με όλους τους Εθελοντές!!!

Εγώ να ευχαριστήσω την κ. Καλλιόπη Παπαγγελή Αρχαιολόγο, Επιμελήτρια Υπεύθυνη για τον Αρχαιολογικό Χώρο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Ελευσίνας, για την αγάπη της και την εμπιστοσύνη της στον Σύλλογο μας, μας τιμά ιδιαίτερα και μας κάνει υπερήφανους, αφού μας εμπιστεύεται για καθαρισμούς… όλους αυτούς τους Αρχαιολογικούς Θησαυρούς, φυσικά και εμείς με την σειρά μας κάνουμε τα πάντα, για να μην προδώσουμε την εμπιστοσύνη της!!!

Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Εθελοντές μας και Εθελόντριες μας για την σημερινή τους βοήθεια στον καθαρισμό του συγκεκριμένου Αρχαιολογικού μας χώρου!!! »

Εμείς από την μεριά μας, τους ευχόμαστε καλή δύναμη σε ότι και αν κάνουνε.

Η συλλογική δράση λείπει από την ζωή και την καθημερινότητα όλων μας.

Θα είμαστε δίπλα σας!!!

Η συντακτική ομάδα του eleusinews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here