Όπως ενημερωνόμαστε από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Ελευσίνας, κ Τσουκαλά, οι αιτήσεις του προγράμματος  «διακοπές στο σχολείο» θα συνεχιστούν μέχρι και την Τετάρτη 28/06/2017 στο Δημαρχείο Ελευσίνας στον 1ο όροφο, στην υπεύθυνη κ. Μακρή Ευαγγελία, τηλέφωνο επικοινωνίας : 2105537216.

Το «διακοπές στο σχολείο» είναι πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 6-12 ετών, που έχει στόχο να υποστηρίξει την οικογένεια, προσφέροντας στα παιδιά τους δημιουργική διέξοδο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, χωρίς εισοδηματικά κριτήρια.

Το πρόγραμμα προσφέρεται στα παιδιά δωρεάν από τον Όμιλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΕΛΙΞ– Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας,

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί από 03 Ιουλίου έως 28 Ιουλίου 2017, καθημερινά από τις 08:30 έως τις 14:30, 60 παιδιά θα κάνουν «διακοπές στο σχολείο» τους, συμμετέχοντας σε ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που θα υλοποιήσουν ειδικευμένοι παιδαγωγοί και ομάδες εθελοντών της ΕΛΙΞ από όλο τον κόσμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here