-Τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου, στις 17:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

-Παρουσία του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Φώτη Κουρμούση.

Ο Δήμος Ασπροπύργου, σε συνεργασία με την “OverMedia”, διοργανώνει Σεμινάριο – Ημερίδα με τίτλο «Πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να κουρέψουν οφειλές σε Τράπεζες, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, στις 17:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου, Αλέκου Παναγούλη 13.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα για τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να «κουρέψουν» οφειλές σε Τράπεζες, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία αλλά και το πως μπορούν να επωφεληθούν βάσει του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης επιχειρηματικών οφειλών, ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τον Αύγουστο του 2017.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ασπροπύργου, κ. Αντώνιος Καραμπούλας. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Φώτης Κουρμούσης. Στο πάνελ που θα συντονίσει η Δικηγόρος, κ. Ευαγγελία Αμπάζη, περιλαμβάνει τη Δικηγόρο κ. Αριάδνη Νούκα, τον Φοροτεχνικό κ. Απόστολο Αλωνιάτη, το Διδάκτωρα Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Κώτσηρα, ένα εκπρόσωπο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έναν εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Η Εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, τη Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, ενώ, υποστηρικτές είναι ο Συνήγορος του Καταναλωτή, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Διαμεσολαβητών, η Ελληνική Ένωση Διαμεσολαβητών και η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here