Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του καύσωνα η χορωδία του ΚΑΠΗ Μάνδρας έδωσε τον καλύτερο εαυτό της και ενθουσίασε τους προσκεκλημένους την Παρασκευή 30 Ιουνίου στο Θερινό Κινηματογράφο «ΑΣΤΡΟΝ».

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον Στέλιο Καζαντζίδη και η χορωδία απέδωσε με ζεστασιά ορισμένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του ενώ η ανάγνωση του βιογραφικού καθώς και ορισμένων στιγμών από τη ζωή του Καζαντζίδη συγκίνησαν και ανέδειξαν την αγάπη που τρέφει ακόμα ο κόσμος στον μεγάλο καλλιτέχνη. Η Χορωδία ερμήνευσε τραγούδια πολλών μεγάλων μουσικοσυνθετών και στιχουργών τα οποία ο Καζαντζίδης είχε κάνει επιτυχίες και τα οποία ακόμη και σήμερα παραμένουν δημοφιλή και αγαπητά.

Η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη όλους τους συντελεστές και τα μέλη της χορωδίας και υπογράμμισε την στήριξη της για κάθε προσπάθειά που καταβάλλει. «Σήμερα πραγματικά μας συγκινήσατε και μας ενθουσιάσατε με την δουλειά σας και με το ταλέντο σας. Όταν πριν δέκα χρόνια δημιουργούσαμε από κοινού αυτήν τη Χορωδία κανείς μας δεν ήξερε εάν η προσπάθεια αυτή θα είχε επιτυχία και συνέχεια. Σήμερα αποδείξατε ότι η Χορωδία αποτελεί πλέον ένα σταθερό πολιτιστικό φορέα του τόπου μας. Συγχαρητήρια! Να γνωρίζετε ότι, όπως από την πρώτη στιγμή, θα παραμένω πάντα δίπλα σας σε κάθε σας προσπάθεια.» τόνισε η κ. Κριεκούκη στο τέλος της εκδήλωσης ενώ πρότεινε παράλληλα το συγκεκριμένο αφιέρωμα να αποτελέσει ένα πολιτιστικό γεγονός που θα ταξιδέψει και σε άλλους Δήμους και σε άλλα πολιτιστικά δρώμενα.

Στην εκδήλωση εκτός από τη Δήμαρχο, κ. Κριεκούκη η πρόεδρος του ΔΣ, κ. Ερασμία Στάθη-Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Περικλής Ρόκας και Γιάννα Αδάμ, η Πρόεδρος του ΔΟΚΑΠ, κ. Αλεξία Νερούτσου και ο Αντιπρόεδρος κ. Μπάμπης Κανάκης, οι Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, Α/θμιας, κ. Μελέτης Παπακωνσταντής και β/θμιας, κ. Τάσος Δούκας, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, κ. Νίκος Παχής, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπάμπης Θεοδώρου, ο στενός συνεργάτης και οικογενειακός φίλος του Στέλιου Καζαντζίδη, κ. Νίκος Τζανιδάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Ελευσίνας-Μάνδρας-Μαγούλας, κ. Νίκος Αγγελόπουλος, οι Πρόεδροι Πολιτιστικών Συλλόγων, κ.κ. Στέλιος Κούρος, Νίκος Καριώτης και Ελένη Αντζουλάτου και το μέλος του Συλλόγου Συνταξιούχων Μάνδρας – Ειδυλλίας, κ. Ελένη Πανταζοπούλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here