Αγαπητές/οί συμπολίτισσες/ες των Βιλίων,

Όπως γνωρίζετε, με Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας, η Περιφέρειας Αττικής έχει αναλάβει την εκπόνηση της Πολεοδομικής Μελέτης Αναθεώρησης του Εγκεκριμένου Ρυμοτομικού Σχεδίου της πόλης των Βιλίων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και οι Υπηρεσίες της, που επιβλέπουν τους μελετητές, διαβίβασε στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας το Β’ στάδιο της Μελέτης προκειμένου να αναρτηθεί, να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και να υποβάλλουν πιθανές ενστάσεις επί της Πρότασης Αναθεώρησης του Ρυμοτομικού Σχεδίου, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας έχει αρμοδιότητα να αναρτήσει την μελέτη και να ενημερώσει τους πολίτες. Για το λόγο αυτό η προτεινόμενη Πολεοδομική Μελέτη έχει αναρτηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα των Βιλίων και στο Δημοτικό Κατάστημα Μάνδρας.

Ο Δήμος ενημερώθηκε και εκείνος όταν του κοινοποιήθηκε η μελέτη προς ανάρτηση και επιφυλάσσεται, όπως και όλοι οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες, να καταθέσει τις δικές του ενστάσεις και παρατηρήσεις επί του προτεινόμενου σχεδίου.

Εξαντλήσαμε όλα τα χρονικά περιθώρια που προβλέπονται από το νόμο (20 ημέρες) ώστε να δοθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χρόνος προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Η τελική προθεσμία ανάρτησης και υποβολής ενστάσεων λήγει

την Τρίτη 18/07/2017.

Σας καλούμε να αξιοποιήσετε τον διάστημα αυτό. Οι υπηρεσίες και οι συνεργάτες του Δήμου θα παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια.

 

Μάνδρα, 4 Ιουλίου 2017

Η Δήμαρχος

Iωάννα Κριεκούκη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here