Για ακόμη μία χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη πρωτοβουλία των Θερινών Κινηματογραφικών Προβολών από το Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Οι προβολές ξεκίνησαν από την 1η Ιουλίου στις Ενότητες Μάνδρας, Βιλίων και Ερυθρών. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημάρχου, κ. Γιάννας Κριεκούκη η οποία είχε την συνολική και ενθουσιώδη υποδοχή από όλους, όχι μόνο κινηματογραφόφιλους. Η περσινή καλοκαιρινή χρονιά είχε τεράστια απήχηση και ανέδειξε τις προβολές σαν μια από τις πιο αγαπητές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου σε όλους τους δημότες αλλά και σε πάρα πολλούς επισκέπτες και παραθεριστές.

Το πρόγραμμα, για ακόμη μία χρονιά, είναι με τέτοιο τρόπο διαμορφωμένο ώστε να ικανοποιεί όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες ώστε κανείς να μην αποκλείεται από την μαγεία του Κινηματογράφου.

«Ο Θερινός Κινηματογράφος αποτελεί έναν καθαρά ελληνικό θεσμό που μπορεί να προκαλέσει συγκίνηση σε όλους και που οφείλουμε να προστατεύσουμε και να διασώσουμε. Έτσι και για το φετινό καλοκαίρι σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να απολαύσουμε όλοι μαζί μαγικές νύχτες θερινού κινηματογράφου» τόνισε η Δήμαρχος κατά τη διάρκεια των πρώτων προβολών.

Περισσότερα : http://mandras-eidyllias.gr/grafeio-typou/deltia-2017/magikes-nyxtes-therinou-kinhmatografou/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here