Έπειτα από μια εβδομάδα γεμάτη διεπιστημονικά εργαστήρια, συζητήσεις και συνεργατική δουλειά στο Amorφous Summer Camp (1-9 July), που διοργανώνει η Ελευσίνα 2021, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο του Alien project, οι συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα όλων των εργαστηρίων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος και θα εκθέσουν τη δουλειά τους στο ιδιαίτερο αυτό “θερινό σχολείο”.

Η έκθεση περιλαμβάνει οπτική αφήγηση, animation, storytelling, posters, προβολές βίντεο, παιχνίδια για παιδιά από όλο τον κόσμο και πολλά ακόμα happenings και εκπλήξεις, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Ελευσίνας, δημιουργώντας έτσι μια σειρά από εναλλακτικές αφηγήσεις σε διάφορα σημεία της πόλης.

Στο άνοιγμα της έκθεσης, την Παρασκευή στις 7:30 μ.μ., oι Λούπες θα είναι εκεί να σας υποδεχθούν με τον ιδιαίτερο δικό τους τρόπο: τυπώνοντας! Εσείς φέρτε απλά μια υφασμάτινη τσάντα, ένα μπλουζάκι ή κάποιο όμορφο χαρτί-χαρτόνι…το δικό σας καμβά!

To Amorφous Summer Camp (1-9 July) είναι ένα πολυδιάστατο summer camp διάρκειας 9 ημερών, γεμάτο workshops, open-air cinema και roundtables. Αναγνωρισμένοι ακαδημαϊκοί, ανήσυχοι εκπαιδευτικοί και πρωτοπόροι designers εργάζονται μαζί με παιδιά, μαθητές, φοιτητές και κοινότητες μεταναστών προσπαθώντας να πραγματευτούν ένα τόσο σύνθετο ζήτημα όπως αυτό των μαζικών μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη, που εξακολουθεί να είναι ρευστό, χωρίς παγιωμένη μορφή, να το κατανοήσουν, να το ερμηνεύσουν αλλά και να θέσουν νέα, καίρια ερωτήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here