Η ΕΠΣΔΑ απέστειλε ανακοίνωση σε όλα της τα μέλη επισημαίνοντας τους τα προβλεπόμενα, βάσει νομοθεσίας, εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Επικαλούμενη το αρ. 11 παρ. 13 (κανονισμός Ιδιότητας & Μετεγγραφών), ουσιαστικά αναφέρει στις ομάδες πως δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιονδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, οι ομάδες οι οποίες οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιονδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ενώσεις, ΕΠΟ).

Επίσης, πιέσεις ασκεί και η Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού προς τις ενώσεις, ώστε να προειδοποιούν τα σωματεία βάσει του άρθρου 7 του Οικονομικού Κανονισμού.

Σύμφωνα με αυτό ισχύει πως «ειδικά για τα ερασιτεχνικά σωματεία, όπου η μεταγραφική διαδικασία πραγματοποιείται μέσω των ΕΠΣ, σε περίπτωση οφειλής του ενδιαφερόμενου σωματείου προς την Ε.Π.Ο. δεν θα επιτρέπεται η έκδοση του δελτίου αθλητικής ιδιότητας και σε τυχόν, εκ παραδρομής, έκδοση η Ομοσπονδία διατηρεί το δικαίωμα της ανάκλησης».

Παράλληλα με αυτό, η ΕΠΣΔΑ υπενθύμισε με ανακοίνωσή της στις ομάδες, ποιοι είναι οι ποδοσφαιριστές και οι παράγοντες που δεν έχουν εκτίσει ακόμη τις ποινές που δέχτηκαν, την αγωνοστική περίοδο 2016-2017.

Οι ποινές έχουν ως εξής:

  • ΚΑΣΣΟΣ Β. – 1431874 – (ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ) – 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
  • ΜΠΙΚΑ ΑΘ. – (ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ )- 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
  • ΜΠΑΙΡΑΜΩΒ Α. – 1152598 – (ΑΠ. ΠΟΝΤΙΩΝ) – 43 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
  • ΣΒΙΓΚΟΣ – (ΕΚΠΡ. ΜΙΜΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ) – 9 ΜΗΝΕΣ
  • ΣΟΥΛΟ Β. – 1219120 – (ΕΘΝ. ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ) – 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here