Όπως ανακοινώθηκε από το επίσημο site του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας, η δημοτική αρχή σε συνεργασία με εθελοντές πολίτες σκοπεύει να προστατεύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τις μεγάλες δασικές εκτάσεις, που είναι υπό την κυριότητα του δήμου.

Πρόκειται για μία πρωτοπόρα ενέργεια, η οποία αναμένεται να έχει αντίκρυσμα στους κατοίκους της περιοχής και που θα συμπαρασύρει με βεβαιότητα κι άλλες πόλεις, να προβούν σε αντίστοιχη οργάνωση.

Συγκρκριμένα στην ιστοσελίδα του δήμου αναφέρεται:

“Τα ακραία καιρικά φαινόμενα της τελευταία περιόδου και η έκταση του Δήμου επιτείνουν την ανάγκη για την πυροπροστασία ενός τόπου απείρου φυσικού κάλλους όπως είναι ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Καλούνται λοιπόν όλοι όσοι  αγαπούν, νοιάζονται και σέβονται το περιβάλλον και θα μπορούσαν να αφιερώσουν έστω και ελάχιστο από τον ελεύθερο χρόνο τους να συνδράμουν στην προσπάθεια ώστε από κοινού να αποτρέψουμε ενδεχόμενους κινδύνους.

Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται και να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 15270 καθημερινά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here