Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χθές βράδυ το Σωματείο Εργαζομένων των ΟΤΑ Ελευσίνας, Μάνδρας – Ειδυλλίας και Ασπροπύργου, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μάνδρας.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με θέμα τις απολύσεις των 38 συμβασιούχων.

Παρεμβαίνοντας στη διάρκεια της συνεδρίασης, οι εκπρόσωποι των ΟΤΑ απαίτησαν να μην απολυθεί κανένας από τους 38 συμβασιούχους και να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Από την πλευρά της η Λαϊκή Συσπείρωση, κατήγγειλε την απόφαση της δημάρχου για τις απολύσεις και κάλεσε όλους τους δημότες και φορείς του δήμου να συμπαρασταθούν στον αγώνα των συμβασιούχων με αίτημα να ανακληθούν τώρα οι απολύσεις.

Η κα Κριεκούκη επικαλέστηκε ότι δεν επαρκούν τα κονδύλια για την παραμονή των συμβασιούχων, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να λάβει επιχορήγηση 400.000 ευρώ.

Τα αίματα «άναψαν» από την έναρξη της συνεδρίασης και στο τέλος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, έφτασαν στο χώρο… επτά περιπολικά της Αστυνομίας, καθώς η άρνηση της δημάρχου, Γιάννας Κριεκούκη να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και άρα να μην έχουν οι συμβασιούχοι δυνατότητα παράτασης, δημιούργησε εντάσεις που κορυφώθηκαν με το… κυνηγητό δημοτικών συμβούλων από τους συμβασιούχους.

Η συνεδρίαση διεκόπη όταν την πρόταση της Δημάρχου υπερψήφισαν φανερά μόνο κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφία, ενώ την ίδια στιγμή η ίδια υποστήριζε ότι η πρόταση της πλειοψηφεί

Στο σημείο βρέθηκαν περί τα 6 περιπολικά της αστυνομίας με σκοπό να μην υπάρξουν συγκρούσεις μεταξύ απολυμένων και Δημοτικής Αρχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here