Αρκετά ενδιαφέρον το φετινό καλοκαίρι σε ότι αφορά την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της περιοχής μας.

Αυτή την φορά, με φόντο το Μελετάνι και τις έντονες φήμες που θέλουν μία ακόμα χωματερή να δημιουργείται εκεί, ο Δήμος Μάνδρας προέβη στην έκδοση μιας σκληρής ανακοίνωσης, προφανώς, κατά του Δήμου Ελευσίνας.

Την 1η Αυγούστου, ο Δήμος Ελευσίνας παρευρέθηκε διά των εκπροσώπων του στην 34η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής.

Οι κκ Τσουκαλάς Γιώργος και Παπαδόπουλος Δημήτρης, παρενέβησαν και τόνισαν πως είναι υπέρ του περιφερειακού σχεδιασμού, αλλά δεν θα δεχθούν νέα επιβάρυνση της περιοχής με απορρίματα στο Μελετάνι.

3 ώρες μετά την ανάρτηση της επίσημης ανακοίνωσης του Δήμου Ελευσίνας, ο Δήμος Μάνδρας προέβη σε μια σκληρή ανακοίνωση “πετώντας ευθύτατα καρφιά” προς τους εκπροσώπους της Ελευσίνας: “Ας μην βιάζονται οι όψιμοι δήθεν υπερασπιστές των συμφερόντων του Δήμου μας, ντόπιοι και γείτονες, να καταδικάσουν την διοίκηση του Δήμου για αδράνεια ή ακόμη χειρότερο για ανικανότητα στην διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας και των συμπολιτών μας.”

Αιχμηρό επίσης είναι το σημείο της ανακοίνωσης που κάνει λόγο για υπαλλήλους των επιχειρηματικών συμφερόντων και αργόσχολους ψιθυριστές: “Είναι οι γνωστοί αργόσχολοι ψιθυριστές, που δεν τολμούν να καταφερθούν κατά της Περιφέρειας Αττικής…” – “…Εμείς δεν είμαστε υπάλληλοι κανενός επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στο αντικείμενο. Εμείς δεν συχνάζουμε σε κομματικά γραφεία και δεν έχουμε κομματικούς φίλους για να τους προστατεύουμε, …με ανταλλάγματα βέβαια“.

Η απάντηση ήρθε από τον προσωπικό λογαριασμό (facebook) του εντεταλμένου σε θέματα περιβάλλοντος δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο οποίος αναρτώντας την ανακοίνωση του Δήμου Μάνδρας σχολίασε πως η στάση αυτή εξυπηρετεί όσους θέλουν χωματερή στο Μελετάνι, ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως αυτό αποτελεί προσωπική του θέση και όχι συνολική άποψη του Δημου Ελευσίνας.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση του Δημου Μάνδρας εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here