Ο αρχαιολογικός χώρος Ελευσίνας την Παρασκευή 18 Αυγούστου, φόρεσε τα γιορτινά του και υποδέχτηκε το πλήθος που μαζεύτηκε για να απολαύσει τους Μάριο Φραγκούλη & Γιώργο Περρή.

Οι εθελοντές των Αισχυλείων, αλλά και ο σύλλογος εθελοντών Θριασίου από νωρίς είχαν φροντίσει ώστε ο χώρος να είναι στην εντέλεια και οι επισκέπτες να αντικρύζουν έναν καθόλα περιποιημένο χώρο.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Γιώργος Τσουκαλάς, στον χαιρετισμό του έκανε εκτενή αναφορά στην επιτυχία της πόλης να “στεφθεί” Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα και ευχαρίστησε όσους βοήθησαν μεταδίδοντας διαρκώς το μήνυμα του θεσμού σε συνδυασμό με την πόλη.

Δεν έλειψαν όμως και οι “γκρίνιες” όλες τις προηγούμενες μέρες, καθώς η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έπρεπε να είχε διεξαχθεί στις 7 Αυγούστου, ημέρα της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, όπου σε όλη τη χώρα -κυρίως στους αρχαιολογικούς χώρους- διεξήχθησαν ως συνήθως πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Η απουσία εκδήλωσης στον αρχαιολογικό χώρο στις 7 Αυγούστου, αποτέλεσε λάθος και σε ηθικό επίπεδο, καθώς το υπουργείο Πολιτισμού αφιέρωσε την κεντρική του αφίσα στον αρχαιολογικό χώρο Ελευσίνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, γεγονός το οποίο δείχνει πως η κυβέρνηση είναι στο πλευρό του Δημάρχου Ελευσίνας αλλά και του εγχειρήματος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here