Ο λόγος για την ποδοσφαιρική ομάδα της Μαγούλας, τον Αστέρα.

Ο πλέον “37 ετών” Αστέρας Μαγούλας, μετά από μία περίοδο έντονων διακυμάνσεων φαίνεται να μπαίνει σε έναν δρόμο ήρεμο, με ανοδικές τάσεις.

Η παρουσία του στην Football League, πάλαι ποτέ Β Εθνική, αλλά και η απότομη κάθοδος στα τοπικά πρωταθλήματα, έχει γεμίσει με εμπειρίες όσους έχουν ζήσει την ομάδα από κοντα και πλέον οι διοικούντες έχουν όλο το “γήπεδο στρωμένο” για να οργανώσουν σωστά τους πάντες και τα πάντα. Και αυτό φαίνεται να κάνουν προς στιγμήν!

Πέρα από τις τελευταίες προσθήκες του Ηλία Βάση, του Δημήτρη Μουζάκα και Θοδωρή Μεϊμαρίδη, η ομάδα πλέον γυμνάζεται υπό την καθοδήγηση του Βαγγέλη Μπέκα. Και όλα αυτά υπό την ενορχήστρωση του έμπειρου πλέον τεχνικού Δήμου Ρόκα.

Η όλη προσπάθεια της νέας διοίκησης σφραγίστηκε και από το άκρως τιμητικό αφιέρωμα στην εφημερίδα “ΦΩΣ των ΣΠΟΡ” στις 15/08/2017 και αφορούσε κυρίως τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Μαγούλας, το γνωστό στους ντόπιους ως “Κλουβί”.

Το αφιέρωμα ανέφερε τα εξής:

“Η συνεργασία της διοίκησης του Αστέρα Μαγούλας με διαφόρους φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση απέδωσε καρπούς και ένα πρόβλημα πολλών ετών δεν υπάρχει πλέον. Ο ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο της πόλης αποκαταστάθηκε και οι προπονήσεις θα μπορούν να γίνονται και βράδυ. Η περίπτωση αυτή αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για όλους μας. Με τη συνεννόηση και την καλή διάθεση όλα μπορούν να γίνουν. Και κάτι ακόμα για τον Αστέρα Μαγούλας. Η δραστηριότητα που δείχνει η νέα διοίκηση του συλλόγου είναι μεγάλη. Η ομάδα, στην κυριολεξία, κάνει φέτος ένα νέο ιδανικό ξεκίνημα. Ο ιστορικός σύλλογος φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τον δρόμο του...”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here