Επειδή το θράσος κάποιων δεν έχει όρια είναι ώρα να ειπωθούν κάποια πράγματα με το όνομά τους.

Που ακούστηκε αυτοί οι έμμισθοι και άμισθοι (;) σύμβουλοι του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, ο οποίος, και με τα δύο χέρια – χωρίς αντίρρηση – έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κάτω από την απόφαση της Περιφέρειας, που διατηρεί το Μελετάνι σαν χώρο ταφής των απορριμμάτων, να κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή Μάνδρας – Ειδυλλίας ότι θα ανεχθεί σκουπίδια στη Μάνδρα;

Γιατί δεν κατηγορούν πρώτα το αφεντικό τους τον κο Βασιλείου; Γιατί δεν τον καταγγέλλουν ότι άλλα έλεγε πριν τις εκλογές και άλλα κάνει τώρα; Ο Βασιλείου συμφώνησε και αποφάσισε να διατηρηθεί το Μελετάνι σαν χώρος ταφής απορριμμάτων. Η Περιφέρεια ενέκρινε το σχέδιο που προβλέπει χώρο ταφής σκουπιδιών στο Μελετάνι – ΟΧΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

Αλλά δεν τον καταγγέλλουν και δεν στρέφονται εναντίον σε αυτούς, που είναι οι μοναδικοί υπεύθυνοι και αρμόδιοι για το σχεδιασμό των χωματερών ,γιατί έχουν άλλα στο μυαλό τους. Δεν θα αργήσει όμως η ώρα που θα τους αποκαλύψουμε.

Δεν τους είδαμε να είναι εναντίον και να κινητοποιούνται όταν προσπάθησαν κάποιοι πριν 2 χρόνια να προετοιμάσουν το έδαφος για το Μελετάνι προφασιζόμενοι ότι τα μπάζα από το μετρό θα το έσωζαν. Αλήθεια που πήγαν αυτά τα εκατομμύρια κυβικά μέτρα που θα ερχόντουσαν στο Μελετάνι; Μήπως τα είδε κανείς να μπαζώνουν κάποιο άλλο λατομείο και εμείς δεν το ξέρουμε;

Τότε όμως είχε μοιραστεί η δουλειά «σωστά», είχαν γίνει οι επωφελείς συμφωνίες και έτσι αυτοί που σήμερα εμφανίζονται σαν οι υπερασπιστές του τόπου, βρήκαν δικαιολογίες να υπερασπιστούν την δήθεν «αποκατάσταση». Σήμερα δεν έχουν γίνει οι συμφωνίες και πιέζουν για να έχουν ρόλο σε ένα νέο έργο; ‘Η έχουν γίνει και φοβούνται το Δήμο και τη Δήμαρχο ότι για άλλη μία φορά θα τις ακυρώσουν;

Γιατί πρέπει να θυμίσουμε ότι:

  • Η Κριεκούκη ήταν αυτή που αντιστάθηκε, υπερασπίστηκε τον τόπο την περίοδο 2007 – 2010 και ακύρωσε το έργο της ταφής των αποβλήτων στο Μελετάνι.
  • Η Κριεκούκη και η σημερινή Δημοτική Αρχή ήταν αυτοί που αντέδρασαν και ακύρωσαν τα σχέδια της δήθεν «αποκατάστασης» στο Μελετάνι το 2015, που μόνο στόχο είχαν την προετοιμασία του χώρου για να γίνει χωματερή όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων.

Και διαβεβαιώνουμε τους δήθεν υπερασπιστές του τόπου ότι η Κριεκούκη και η Δημοτική Αρχή θα είναι αυτοί που και τώρα θα ακυρώσουν τα όποια σχέδια εξυφαίνονται για το Μελετάνι. Εμείς έχουμε μάθει να δίνουμε τις μάχες όταν πρέπει. Χωρίς πυροτεχνήματα και φανφάρες αλλά με πράξεις και αποτελέσματα. Μαζί με τους συμπολίτες μας θα ακυρώσουμε κάθε σχέδιο που προετοιμάζεται πίσω από την πλάτη μας.

Η λάσπη των συκοφαντών και των όψιμων «αγωνιστών» δεν βρίσκει στόχο. Οι πολίτες της Μάνδρας, μας γνωρίζουν όλους πολύ καλά.

ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ – ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ 27/08/2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here