Την καταδίκη του για την επίθεση με μαχαίρι στον δήμαρχο Ελευσίνας Γ. Τσουκαλά εκφράζει με μηνύματά του ο πολιτικός κόσμος.

Πρώτος, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με μήνυμά του, διατύπωσε ευχές του για ταχεία ανάρρωση, καταδικάζοντας ταυτόχρονα την επίθεση.

Μετά τον πρωθυπουργό, μήνυμα συμπαράστασης απέστειλε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. Η περιφερειάρχης καταδίκασε την επίθεση, τονίζοντας ότι «τέτοιου είδους περιστατικά είναι ξένα στο χώρο της αυτοδιοίκησης και απολύτως καταδικαστέα».

Μήνυμα για γρήγορη ανάρρωση απέστειλε και το ”Ποτάμι”: ”O Γιώργος Τσουκαλάς, ένας άξιος Δήμαρχος, δέχθηκε σήμερα επίθεση στο γραφείο του. Η καταδίκη αυτής της εγκληματικής ενέργειας είναι αυτονόητη για κάθε δημοκρατικό πολίτη. Εκφράζουμε στο Δήμαρχο Ελευσίνας τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά του”.

Απερίφραστα καταδικάζουν την επίθεση και οι ΑΝΕΛ: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Δήμαρχο Ελευσίνας κ. Γιώργο Τσουκαλά και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι απόλυτα κατακριτέες και δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων».

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας Γ. Τσουκαλά εξέδωσε και ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση εναντίον του Δημάρχου Ελευσίνας Γιώργου Τσουκαλά. Μία βίαιη επίθεση σε έναν άνθρωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης που δίνει καθημερινά το κοινωνικό του στίγμα και έχει  συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της Ελευσίνας με την ανάδειξή της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα για το 2021.  Φίλε και σύντροφε Γιώργο να έχεις ταχεία ανάρρωση!» ανέφερε ο κ. Θεοχαρόπουλος.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here