Ο Γιώργος Τσουκαλάς, δυο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές, καθαρίζει το παιχνίδι, και παραιτεί Αντιδημάρχους και Προέδρους-Αντιπροέδρους Νομικών Προσώπων, με στόχο την ριζική ανανέωση της Δημοτικής Αρχής.

Ο κύριος Τσουκαλάς, φαίνεται ότι κινείται μεθοδικά, όπως άλλωστε έκανε και με τις αρχαιρεσίες του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συσπείρωσε μέρος του χώρου της Νέας Δημοκρατίας στο πρόσωπο του.

Έτσι ο κ Λινάρδος ( Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ) ο κ Ανδρωνης ( Αντιδήμαρχος Μαγούλας ) η κ Βασίλειου ( Πρόεδρος Νομικού Προσώπου ) η κ Μαρούγκα ( Πρόεδρος ΚΕΔΕ ) ο κ Διολέτης ( Αντιπρόεδρος Νομικού Προσώπου ) και ο κ Κριεκούκης ( Αντιπρόεδρος ΚΕΔΕ ), ύστερα από επιθυμία του Δημάρχου, αποτελούν παρελθόν.

Ερωτηματικό παραμείνει αν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ Μαυρογιάννης θα παραμείνει στη θέση του και τι θα γίνει με τον Δημοτικό Σύμβουλο Μαγούλας κ Μίχα.

Μπορεί ο Δήμαρχος να θέλει να αλλάξει την εικόνα της Δημοτικής Αρχής, δεν είναι σίγουρο όμως ότι θα το πετύχει, μιας και οι γκρίνιες και τα παράπονα δεν θα λείψουν.

Απομένει να δούμε ποιοι θα καταλάβουν τις θέσεις Αντιδημάρχων και Προέδρων Αντιπροέδρων Νομικών Προσώπων.

Κοντός ψαλμός…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here