Όπως πρώτοι σας μεταδόσαμε από το eleusinews.gr ο Ευρωβουλετής της ΕΛΙΑΣ και υποψήφιος για πρόεδρος του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, Νίκος Ανδρουλάκης, πρόκειται να επισκεφθεί την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017 την Ελευσίνα.

Βάσει δελτίου τύπου που δόθηκε στην δημοσιότητα, ο υποψήφιος πρόεδρος:

  1. στις 18:30 θα επισκεφθεί το εργατικό κέντρο Ελευσίνας, όπου θα συνομιλήσει με την διοίκηση του.
  2. στις 19:15 στελέχη του χώρου και υποστηρικτές του Ν. Ανδρουλάκη από την ευρύτερη περιοχή ετοιμάζουν ανοικτή ομιλία του υποψηφίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελευσίνας.
  3. στις 20:30 θα επισκεφθεί το δημαρχείο της πόλης όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Δημοτική Αρχή και την Επιτροπή «Ελευσίνα 2021 – Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Όλα δείχνουν πως η πλειοψηφεία των πολιτών της Ελευσίνας και της Μαγούλας που ανήκουν στον χώρο της κεντροαριστεράς θα είναι στο πλευρό του νεαρού υποψηφίου (όπως έγινε και στις ευρωεκλογές του 2014 που τον τίμησαν αναλόγως με μεγάλο ποσοστό ψήφων), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες όλο και περισσότεροι αξιολογούν θετικά την υποψηφιότητα του Ευρωβουλευτή της ΕΛΙΑΣ.

Στο γεγονός αυτό, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα πρόσωπα τα οποία αποτελούν τους κινητήριους μοχλούς της υποψηφιότητας Ανδρουλάκη στην περιοχή, οι οποίοι δίνουν μάχη κυριολεκτικά πόρτα πόρτα τις τελευταίες ημέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here