Στην δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης και με εντολή εισαγγελέα τα στοιχεία των επτά συλληφθέντων για την απαγωγή του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Αυτοί είναι:

Κλάδος Εμμανουήλ του Δράκου και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1974 στο Ρέθυμνο.

Γρηγοριάδης Βασίλης του Παναγιώτη και της Μαρίκας, που γεννήθηκε το 1977 στην Π.Γ.Δ.Μ.

Πολομαρκάκης Εμμανουήλ του Οδυσσέα και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1973 στα Χανιά.

Γλυνιαδάκης Ελευθέριος του Ιωάννη και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1995 στο Ρέθυμνο.

Πολάκης Σταμάτιος του Νικολάου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε το 1971 στο Ρέθυμνο

Παντρεμένος Χρήστος του Βασιλείου και της Βασιλικής, που γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα.

Σταγονιάννης Εμμανουήλ του Γρηγορίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε 1972 στο Ρέθυμνο.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, το βράδυ της Τρίτης, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου, Θανάσης Γαλήνας, εξέδωσε την σχετική διάταξη με την έγκριση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Ανατολικής Κρήτη και άμεσα αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των εμπλεκομένων στην πολύκροτη υπόθεση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διατάχθηκε αυτεπάγγελτα προκαταρκτική έρευνα για παραβίαση των διατάξεων περί προσωπικών δεδομένων που αφορούν στην υπόθεση Λεμπιδάκη.

Τη Δευτέρα, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης, που έζησε σχεδόν έξι μήνες στα χέρια των απαγωγέων, ευχαρίστησε με ανοιχτή επιστολή στα ΜΜΕ όλους όσους στήριξαν τον ίδιο και την οικογένειά του κατά τους μήνες της ομηρίας του.

«Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση», τονίζει στην επιστολή του ο κ. Λεμπιδάκης.

Και προσθέτει: «Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους».

«Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σ´ εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά», καταλήγει η επιστολή του επιχειρηματία.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ

Μια σκληρή δοκιμασία είχε αίσιο τέλος. Είμαι καλά στην υγεία μου κι αισθάνομαι μεγάλη χαρά κι ανακούφιση.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου:

  • Την οικογένειά μου που, βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή επιστροφή μου.
  • Την ηγεσία, τους αξιωματικούς και όλους τους αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολήθηκαν με την υπόθεσή μου με πάθος, πολύ κόπο, μεθοδικότητα κι αποτελεσματικότητα.
  • Τα στελέχη και τους εργαζόμενους στην επιχείρησή μας που εξασφάλισαν την ομαλή λειτουργία της κατά την απουσία μας.
  • Τους συνεργάτες μας, πελάτες και προμηθευτές, που μας στήριξαν έμπρακτα όλο αυτό το διάστημα.
  • Όλους τους ανθρώπους, γνωστούς και άγνωστους, που συμπαραστάθηκαν στην οικογένειά μου, ή μας σκέπτονταν και προσεύχονταν για μας.

Μέσα από κάθε οδυνηρή περιπέτεια μπορούμε να αναζητήσουμε διδάγματα που θα μας βοηθήσουν στη συνέχεια της ζωής μας και θα μας κάνουν καλύτερους.

Ας στρέψουμε την προσοχή μας στους ανθρώπους όλου του κόσμου που υποφέρουν: στα νοσοκομεία, τα πεδία μάχης, τους προσφυγικούς καταυλισμούς, σ´ εκείνους που έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

9 Οκτώβρη 2017

Μιχάλης Λεμπιδάκης»

πηγή: https://www.reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here