Χθες η Φώφη Γεννηματά βρέθηκε στην Ελευσίνα όπου πραγματοποίησε ομιλία σε αίθουσα του εργατικού κέντρου.

Ομολογουμένως η χθεσινή ομιλία της κας Γεννηματά στην Ελευσίνα είχε κόσμο, περί τα 160 άτομα σύμφωνα με πληροφορίες παρευρισκομένων. Λίγο μαζικότερη δηλαδή, από αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη που πραγματοποιήθηκε προ δύο βδομάδων στην πόλη.

Στην εκδήλωση της Φώφης Γεννηματά στην Ελευσίνα παρευρέθηκαν ο πρώην νομάρχης δυτικής Αττικής κ. Αρκουδάρης Αριστείδης, η πρώην αντιπεριφερειάρχης κα Δήμου Σταυρούλα, ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Θριάσιο” Λιόσης Άγγελος, ο πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Βρεττός Ντίνος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, ο πρώην υπουργός Χρήστος Πρωτόπαπας και από την ΓΣΕΕ ο Νίκος Ηλιόπουλος, οι οποίοι προφανώς βρίσκονται στο πλευρό της και την υποστηρίζουν.

Προφανώς και έχουν υπάρξει αντιδράσεις από μέλη και φίλους της κεντροαριστεράς στην πόλη, καθώς δεν αισθάνονται καθόλου βολικά με την χθεσινή παρουσία κάποιων, την στιγμή δε που η προσπάθεια που γίνεται αποσκοπεί στην δημιουργία νέου κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη που τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας του Ευρωβουλευτή Νίκου Ανδρουλάκη, υποστηρίζουν πως “ανανέωση με χαρακτηριστικά αναπαλαίωσης δεν γίνεται. Κάποιοι που καθόρισαν το μέλλον της Δυτικής Αττικής επί χρόνια και απέτυχαν ας κάνουν πίσω επιτέλους“.

Απροσεξία υπήρξε όμως στο δημαρχείο Ελευσίνας, κατά την καθιερωμένη επίσκεψη, καθώς στην φωτογραφία που αναρτήθηκε απεικονίζεται η κα Γεννηματά να πλαισιώνεται από Χριστοφιλοπούλου, Βρεττό και Δήμου, οι οποίοι δεν προέρχονται από την Ελευσίνα .

Image may contain: 5 people, people smiling, indoor

Να σημειωθεί πως τον Δήμαρχο Γ. Τσουκαλά δεν συνόδευσε κανείς σύμβουλος της δημοτικής αρχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here