Σε μια ιδιαίτερα σκληρή απάντηση προέβη ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάνδρας κύριος Κανάκης προς τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Βασιλείου.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο σε προσωπική ανάρτηση του κυρίου Βασιλείου που έλεγε « Δυτική Αττική – ΠΕΣΔΑ – και έλλειψη σοβαρότητας. Στη σύσκεψη για την πρόοδο του εναλλακτικού τρόπου διαχείρισης των απορριμμάτων – παρουσία του ΕΔΣΝΑ – όπου είχαν προσκληθεί από την Αντιπεριφερεια όλοι οι Δήμοι της Δυτικής Αττικής – έγινε μια ουσιαστική συζήτηση για τις χρηματοδοτήσεις αλλά και για την πρόοδο του ΠΕΣΔΑ.Αποφασίστηκε δε – ανά τακτά χρονικά διαστήματα η συζήτηση του ιδίου θέματος – ώστε να ελέγχεται η πρόοδος και να λαμβάνονται μετρά.Απουσίαζαν όμως – τόσο ο Δήμος Φυλής όσο και ο Δήμος Μάνδρας – για τους οποίους υπενθυμίζω ότι:Ο μεν πρώτος – ενώ δεν έχει καταθέσει τοπικό σχέδιο απορριμμάτων – έχει επιπλέον και το πρόβλημα της χωματερής!Ο δε δεύτερος – ενώ έχει καταθέσει τοπικό σχέδιο – ‘παίζει’ με όλα όσα αναφέρει σχετικά με το Μελετανι.Αναζητείται ολίγη σοβαροτης και από τους δυο Δήμους ».

Ύστερα από αυτήν την ανάρτηση ο κύριος Κανάκης ανέβασε τους τόνους και με μια σκληρή αλλά και προσβλητική ανάρτηση απάντησε στον κύριο Βασιλείου « ΠΟΙΟΣ μιλάει για σοβαρότητα;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;;;;; ΑΥΤΟΣ που με την υπογραφή του άνοιξε τον δρόμο για την ταφή των απορριμμάτων στο ΜΕΛΕΤΑΝΙ;;;;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΤΕΙ;;;;;; ΑΥΤΟΣ που δεν ξέρει ότι το 67% ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ προβλέπεται να θάβεται στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ;;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ που δεν γνωρίζει ότι ο Δήμος Μάνδρας έχει καταργηθεί από το 2011;;;;;;;; και έχει μετονομαστεί σε Δήμο ΜΑΝΔΡΑΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ;;;;;;;; ΑΥΤΟΣ που οργανώνει σύσκεψη για τα χαρτάκια που πρέπει να ανακυκλώνουμε;;;;;;;;; Και ξεχνά να κάνει μια σύσκεψη για το ΜΕΛΕΤΑΝΙ;;;;;;; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ <<ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ >>!!!!!!!!!!!!!!! Να ποιοι είναι οι σοβαροί και ποιοι παίζουν παιχνίδια στις πλάτες των πολιτών.!!!! Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν κ, Αντιπεριφεριάρχα!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΑΛΛΟΥ…ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΑΣ (Κύριε Αντιπεριφερειαρχα) ».

Ο κύριος Βασιλείου είναι και χαμηλών τόνων αλλά και ευγενής.                                       Θα απαντήσει ;                                                                                                             Ή θα προτιμήσει να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να δώσει απάντηση με πράξεις ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here