Όλα δείχνουν πως ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των κατοίκων της Μαγούλας φτάνει στο τέλος του καθώς η απόφαση για κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ στην πόλη φαίνεται να είναι ειλημμένη.

Ως γνωστών στην δημοτική ενότητα Μαγούλας υπάρχει το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου (βλ. “Κλουβί”) το οποίο εξυπηρετεί εδώ και δεκαετίες τις προπονήσεις της τοπικής ομάδας του Αστέρα Μαγούλας.

Η ανάγκη λοιπόν των αθλητών που θέλουν να συμμετέχουν σε ομάδα μπάσκετ βρίσκεται εκτός πόλης και καλύπτεται από τον Δήμο Μάνδρας και από τις ομάδες τις Ελευσίνας. Τα τελευταία χρόνια όμως με την εμφάνιση της ομάδας μπάσκετ της Μαγούλας “ΦΙΛΟΘΕΗ” και τα συνεχή αιτήματα της στον Δήμο, το θέμα ανάγκης κατασκευής κλειστού γηπέδου είχε “φτάσει ψηλά”.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι πως εδώ και λίγο καιρό κυοφορείται η σκέψη για “κλείσιμο” του γηπέδου μπάσκετ στο κεντρικό πάρκο Μαγούλας. Στόχος είναι η αποφυγή μεγάλου κόστους και γραφειοκρατίας (για αγορά νέου οικοπέδου κλπ) και η άμεση εξυπηρέτηση της υπάρχουσας ομάδας και όποιας άλλης τοπικής προκύψει.

Μήπως δούμε και ανδρική ομάδα μπάσκετ στην Μαγούλα;…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here