Έφτασε η ώρα της εκλογής του επικεφαλής για τον νέο ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς. Πάνε δυο μήνες, όπου ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος ανέλαβε την ευθύνη για τον συντονισμό των προετοιμασιών της διαδικασίας, προσδίδοντας της κύρος και αξιοπιστία.

Όλες οι αποφάσεις λήφθηκαν μετά από διάλογο και συλλογική απόφαση των εκπροσώπων των 9 υποψηφίων και προτοπορία θεωρήθηκαν τα 3 debates (1 στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION 24 & 2 στην ΕΡΤ) που έφιναν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε εσωκομματικές εκλογές.

Σε ό,τι αφορά στην περιοχή μας, μόνο 2 (Ανδρουλάκης & Γεννηματά) εκ των 9 υποψηφίων επισκέφθηκαν την Ελευσίνα από μία φορά.

ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου από τις 08:00-20:00

Ασπρόπυργος: Σεμιναριακό – Περιβαλλοντικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου (περιοχή Αλωνίστρα)
Ελευσίνα: Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. – Παγκάλου & Κίμωνος 11
Μάνδρα: 1ο ΚΑΠΗ Θεμιστοκλέους 10
Μέγαρα: Δημοτική Βιβλιοθήκη Μεγάρων Σχινά Κ. 2
Άνω Λιόσια: Δημαρχείο Φυλής – Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου – Πλατεία Ηρώων

ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ

Ρόλο δίπλα στους υποψηφίους προέδρους έχουν λάβει μεταξύ άλλων και στελέχη (παλαιότερα… αλλά και νέα) από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Κομβικό ρόλο σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη φαίνεται να έχουν οι Δημήτρης Παπαγιάνναρος (Ιδιωτικός Υπάλληλος – Εκλεγμένος στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος), Θανάσης Κριεκούκης (Ιδιωτικός Υπάλληλος – Δημοτικός Σύμβουλος Ελευσίνας) και Γιώργος Κυριακός (Ιδιωτικός Υπάλληλος – Μηχανικός Πληροφορικής).

Στο πλευρό της Φώφης Γεννηματά βρίσκονται η βουλευτής της περιφέρειας μας με το ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου, Σταυρούλα Δήμου (πρώην αντιπεριφερειάρχεης Δυτικής Αττικής), Άγγελος Λιόσης (πρώην διοικητής “ΘΡΙΑΣΙΟ Νοσοκομείο”), Νίκος Ηλιόπουλος (εκλεγμένος στην ΓΣΕΕ, προερχόμενος από το εργατικό κέντρο Ελευσίνας) και Μηνάς Αναστασάκης (Δικηγόρος – Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας).

Τέλος στο πλευρό του Γιώργου Καμίνη, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ο Δήμαρχος Ελευσίνας Γιώργος Τσουκαλάς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here