Τραγικές είναι οι επιπτώσεις από τη σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε τη δυτική Αττική και ιδιαίτερα τις περιοχές Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο.

 

Ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι επτά νεκροί στη Μάνδρα και πιθανά ένας στην Ελευσίνα, 3 αγνοούμενοι και 8 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ώρα με την ώρα τα συνεργεία και οι υπηρεσίες που σπεύδουν στις περιοχές Μάνδρα και Μαγούλα ανακαλύπτουν το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία. Όλα τα ρέματα και οι χείμαρροι της περιοχής υπερχείλισαν, με αποτέλεσμα η ορμή των υδάτων να καταστρέψει σπίτια, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και υποδομές, και να προκαλέσει εκτεταμένες βλάβες στα δίκτυα κοινής ωφέλειας.


Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από 125 πυροσβέστες και 40 οχήματα, η ΕΜΑΚ και δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ η Περιφέρεια κήρυξε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης όλη τη ζώνη που επλήγη από την κακοκαιρία, δηλαδή Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο.

Μάλιστα το πρωί όχημα της πυροσβεστικής είχε εγκλωβιστεί στην περιοχή Πάτημα Μαγούλας στον παράδρομο της Αττικής οδού για λίγη ώρα.

Update (14:30) Μάνδρα, Νέα Πέραμος και Μαγούλα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here