Σαν βόμβα έσκασε η παραίτηση του Αντιδημάρχου Ελευσίνας Θανάση Μαυρογιάννη στο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης την Τρίτη 24/04/2018.

Η παραίτηση αυτή, παρόλη την προσπάθεια της δημοτικής αρχής να φανεί μία απλή αντικατάσταση στο πλαίσιο του “μοιράσματος” των χαρτοφυλακίων, δεν είναι παρά μία κίνηση με ουσιαστικό μήνυμα που στέλνει ο Θανάσης Μαυρογιάννης προς τον Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά. Άλλωστε αυτό μαρτυρά και η τοποθέτηση του κατά την ώρα της παραίτησης “…ένας κύκλος έκλεισε, ενας καινούριος ανοίγει, δεν παραιτουμαι από την προσπάθεια για μια καλύτερη πόλη…”.

Να τονίσουμε πως μετά από 7 χρόνια θητείας του Θανάση Μαυρογιάννη στο τιμόνι των οικονομικών του Δήμου, ο κυριος Τσουκαλας δεν ευχαρίστησε δημόσια τον κύριο Μαυρογιαννη για όλα όσα πρόσφερε.

Η αιφνίδια αυτή κίνηση ήρθε να ταράξει για τα καλά το θολό τοπίο των δημοτικών τεκταινόμενων. Κυρίως, διότι πραγματοποιήθηκε σε μία περίοδο που είναι “γνωστόν τοις πάσι”, πως το κλίμα εντός της Δημοτικής ομάδας Τσουκαλά δεν είναι καλό.

Αυτό πιθανά να αφορά στο ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι που θέτουν ζητήματα για την όλη πορεία του Ενωτικού Συνδυασμού και το έργο το οποίο αφήνουν στην πόλη, είτε στις έντονες κινήσεις του Δημάρχου να εντάξει νέα άτομα στο ψηφοδέλτιο του, ακόμα και από αντίπαλα στρατόπεδα, με τα οποία διαφωνούν οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι.

Συν τοις άλλοις “τρέχει” το θέμα του “κρυφού λογαριασμού” των Αισχυλείων, για το οποίο ο κ. Τσουκαλάς τόνισε στο δημοτικό συμβούλιο πως “όλοι γνώριζαν την ύπαρξη του στην Δημοτική Ομάδα”.

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, την ίδια στιγμή που πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπάρξει αυτούσια υποψηφιότητα από την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και πως υποψήφιος έκπληξη σαρώνει την περιοχή και ετοιμάζεται.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here