Ανακοίνωσε επίσημα το σήμα του συνδυασμού του καθώς και το όνομα ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας Νίκος Τσίτσος.

Με ένα σήμα που συνδέει την πόλη, την βιομηχανία, την θάλασσα και την ιστορία της πόλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελευσίνας εξήγησε την λογική πάνω στην οποία δομήθηκε η ιδέα του ονόματος του δημοτικού του συνδυασμού.

Ο ίδιος έγρψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό:

“Συνδημότισσες και συνδημότες,

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τον λογότυπο του συνδυασμού μας.

Βασιστήκαμε στο αλλάζω-αλλάζουμε, διότι οι αλλαγές αποτελούν το κύριο χαρακτηριστικό της ζωής. Όλα γύρω μας αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς στα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, στο περιεχόμενο και στην ουσία τους. Κι εμείς αλλάζουμε βιολογικά, κοινωνικά, πολιτικά, διότι ζούμε. Αντιλαμβανόμαστε τη ζωή ως μια διαρκή μεταβολή, ως δημιουργία της διαφορετικότητας στον τρόπο του σκέπτεσθαι και πράττειν. Η αλλαγή είναι πυλώνας της δημοκρατίας.

Η πόλη ζει, όταν γίνονται μεταβολές, δηλαδή μεταρρυθμίσεις, μεταβάσεις από το παλιό στο καινούριο. Η αστική δημοκρατία ζει με τις εναλλαγές των πολιτικών δυνάμεων στη διοίκησή της. Ο συνδυασμός μας είναι έτοιμος για κομβικές μεταβολές στον δήμο μας. Έχουμε τα στελέχη, τη γνώση, την επιθυμία και τις δυνάμεις. Αλλά-ζουμε ΤΩΡΑ στην Ελευσίνα και τη Μαγούλα.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here