Σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τοποθέτηση προχώρησε ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Ηλιόπουλος κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο της περασμένης Τρίτης.

Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι στερεί από τους δημότες ανταποδοτικά έργα ύψους 3 εκατ. ευρώ, ενώ το ταμειακό υπόλοιπο που διαθέτει προέρχεται από την μη εκτέλεση έργων.

Με τα όσα είπε στην τοποθέτηση του ο κ Ηλιόπουλος, απέδειξε ότι ο Δήμος δεν έχει ταμείο από χρηστή διαχείριση αλλά επειδή στην Ελευσίνα και την Μαγούλα δεν έχουν πραγματοποιηθεί έργα όπως θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα μίλησε για «έλλειψη οράματος» του κυρίου Τσουκαλά και των Δημοτικών του Συμβούλων και πρόσθεσε ότι «τα τελευταία τέσσερα χρόνια διοίκησης της στα τεχνικά προγράμματα που κατέθετε υποσχόταν έργα 41 εκατ. ευρώ και τελικά κατάφερε να υλοποιήσει μόνο έργα αξίας 3.835.000 ευρώ.»

Δείτε εδώ το βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό ο κ. Ηλιόπουλος:

Τέλος αίσθηση προκάλεσε η απουσία των Δημοτικών Συμβούλων της Συμπολίτευσης, κ Μίχα και κ Λινάρδου και ειδικά του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών κ Μαυρογιάννη, από την ψήφιση του προϋπολογισμού που είναι το κορυφαίο πολιτικό γεγονός μιας Δημοτικής Αρχής.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αποκτήσει πλειοψηφία από την παρουσία της αντιπολίτευσης κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα δημοτικά δρώμενα της πόλης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here