Παρέλαση παλαίμαχων αστέρων την ερχόμενη Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας για καλό σκοπό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Ελευσίνας και πραγματοποιείται για να ενισχυθεί ο μικρός Δημήτρης στη μάχη που δίνει απεγνωσμένα αυτές τις μέρες σε νοσοκομείο της Ιταλίας για να κρατηθεί στη ζωή και αποτελεί προϊόν πρωτοβουλίας πολιτών και βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ελευσίνας με επικεφαλής τον Γιάννη Καλιτζάκη.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η ομάδα ALL STARS της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο θα αντιμετωπίσει την Μικτή ομάδα παλαιμάχων και εν ενεργεία ποδοσφαιριστών Ελευσίνας και Ασπροπύργου. Μεταξύ άλλων θα δώσουν το παρών και οι Δημήτρης Σαραβάκος, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Σεϊταρίδης, Σωτήρης Κυριάκος, Μιχάλης Καψής, Κρίστο Βαζέχα.

Δήλωσαν παρόντες μέχρι τώρα από την Ελευσίνα οι: Τσολάκης, Βιολέτης, Αναστασόπουλος, Καμπανάρος, Χατζηδημητρίου, Σαμπάνης, Μακρής, Αδάμ, Καλιώρας και από τον Ασπρόπυργο οι: Κομμιώτης, Σιδηρόπουλος, Παλιγγίνης, Πλάτωνος, Μονέ, Τζωρτζινάκης, Καλογρίδης, Στραματσούρας, Τσεβάς, Τούσης, Ζόνας, Κάραλης, Κάτσιος.

Ο κόσμος μπορεί να προσφέρει καταθέτοντας ένα ελάχιστο ποσό στον λογαριασμό που ανοίχθηκε στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5115-061037-276, ή αγοράζοντας ένα εισιτήριο του αγώνα σαν οικονομική ενίσχυση.

Προπώληση εισιτηρίων και στο Π.Α.Κ.Π.Π.Α. (Παγκάλου & Κίμωνος 11)

2ος όροφος, Γραφείο Τμημάτων

Τηλ. Επικοινωνίας: 2105565614

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here