Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που λήστευε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής και πιο συγκεκριμένα σε Μάνδρα και Μέγαρα.

Η ανακοίνωση, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα οχήματα. Συνελήφθησαν τρεις (3)ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας. Αναζητείται 28χρονος ημεδαπός συνεργός του. Εξιχνιάσθηκαν (33) περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στον Σ.Ε.Α. Μεγάρων, στην περιοχή των Μεγάρων και του Περιστερίου Κατασχέθηκε πλήθος αφαιρεθέντων αντικειμένων.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από σταθμευμένα οχήματα.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 18-2-2019, στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, ένας 47χρονος και δύο 32χρονοι ημεδαποί, μέλη της εγκληματικής ομάδας. Επιπλέον αναζητείται ένας 28χρονος ημεδαπός συνεργός του.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Μεγαρέων και το Τμήμα Ασφαλείας Μάνδρας-Ειδυλλίας, από τις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας χρησιμοποιώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέβαιναν κυρίως μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο χώρο στάθμευσης του Σ.Ε.Α. Μεγάρων και σε χώρο στάθμευσης καταστήματος στην περιοχή της Μάνδρας και παραβιάζοντας τα τζάμια ή τις κλειδαριές σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, αφαιρούσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Μετά από αναζητήσεις, επετεύχθη ο εντοπισμός και η σύλληψη τους, λίγη ώρα μετά από κλοπή που είχαν διαπράξει από όχημα σταθμευμένο σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης καταστήματος στο Περιστέρι.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί συνολικά τριάντα δύο (32) περιπτώσεις κλοπών στο χώρο στάθμευσης του Σ.Ε.Α. Μεγάρων και σε χώρους στάθμευσης καταστημάτων.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here