Στα τεντωμένο σχοινί φαίνεται να βαδίζουν οι σχέσεις του Δημάρχου Γιώργου Τσουκαλά και του συνδυασμού του (Ενωτικός Συνδυασμός) με τον “ποδοσφαιρικό” Πανελευσινιακό.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 23 Μαρτίου, ο Πανελευσινιακός πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό του στο κοσμικό κέντρο Πανόραμα. Εκεί λοιπόν, η διοίκηση του Πανελευσινιακού προέβη σε ελλιπή προσφώνηση των “επίσημων παρευρισκομένων”, όπως επίσης δεν τήρησε τη σειρά των θεσμών (πχ προσφώνηση υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Δυτική Αττική Γιώργο Τσίπρα, πριν το Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά).

Αυτό το γεγονός εξόργησε τον Δήμαρχο Γιώργο Τσουκαλά καθώς και Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του, πράγμα το οποίο φαίνεται και από τις ανακοινώσεις του Ενωτικού Συνδυασμού αλλά και του Γιώργου Τσουκαλά.

Σε ανακοίνωση του ο Ενωτικός το επόμενο πρωί αναφέρει:

“Κατά τη διάρκεια του χθεσινού χορού του Πανελευσινιακού το πρόγραμμα διακόπηκε για να γιορτάσει τα γενέθλια του ο επικεφαλής της Συμφωνίας Πολιτών. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι δεν εκφωνήθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου που παρέστησαν στον χορό αλλά και η σειρά με την οποία μίλησαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι αποδεικνύει ότι ο χορός του Πανελευσινιακού υπηρέτησε την προεκλογική εκστρατεία του κου Οικονόμου. Κρίμα που μικροπολιτικές σκοπιμότητες επισκίασαν την 88η επέτειο της ίδρυσης της ομάδας.”

Λίγο αργότερα προέβη και σε προσωπική ανακοίνωση ο κ. Τσουκαλάς ο οποίος έγραψε τα εξής:

“Δεν είμαστε όλοι ίδιοι (2)

Το να προσπαθείς να ρυμουλκησεις ένα σωματείο να υποστηρίξει έναν δημοτικό συνδυασμό είναι πολιτικά ανεπίτρεπτο. Το να ορίζεις το πρόγραμμα της χοροεσπερίδας με βάση τις πολιτικές ανάγκες του υποψηφιου που θέλεις να στηρίξεις είναι υποτιμητικό για το σωματείο και την ιστορία του. Το οτι γίνονται όμως όλα αυτά τόσο κυνικα και απροκάλυπτα αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν έχουμε τις ίδιες αξίες και αντιλαμβανομαστε διαφορετικά την πολιτική ηθικη”

Βέβαια αυτό που μοιάζει να ενόχλησε περισσότερο από όλα είναι το ότι η Διοίκηση του Πανελευσινιακού, “έκανε έκπληξη” γενεθλίων στον επί πολλά χρόνια παράγοντα της ομάδος και υποψήφιο δήμαρχο Ελευσίνας κ. Αργύρη Οικονόμου. Γι’ αυτό και τα περί γενεθλίων στην ανακοίνωση του Ενωτικού.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση της ομάδος του Πανελευσινιακού, πάντως όλα δείχνουν πως πίσω από όλα κρύβεται μία μεγάλη προσωπική κόντρα του προέδρου του Πανελευσινιακού κ. Κώστα Αθανασίου με τον Δήμαρχο Ελευσίνας Γιώργο Τσουκαλά.

Εν αναμονή πολλών, οι εκλογές ξεκίνησαν..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here