Απάντηση για τα όσα κατηγορήθηκε, δίνει η διοίκηση του Πανελευσινιακού, η οποία προσπαθησε να δικαιολογήσει τα όσα συνέβησαν στο χορό του Σαββάτου.

Χαρακτηριστικό σημείο της ανακοίνωσης η συγγνώμη του Πανελευσινιακού από τους Κριεκούκη (Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου), Τσάτση (Αντιδήμαρχο Οικονομικών), Διολέτη και Παπαδόπουλο (δημοτικοί σύμβουλοι του Ενωτικού Συνδυασμού), αλλά και από τους Ηλιόπουλο και Βιλλιώτη (δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης) – γεγονός το οποίο αφήνει αιχμές στον κ. Δήμαρχο αλλά και τον Ενωτικό Συνδυασμό πως δεν υπήρξε κάτι συντονισμένο ενάντια στους συμβούλους που ανήκουν στο συνδυασμό αυτό. Ολομέτωπη επίθεση όμως γίνεται από την πλευρά του Προέδρου στον Δήμαρχο Τσουκαλά περί ελλείψεων αθλητικών υποδομών και δυσλειτουργιών της καθημερινότητας.

Η ανακοίνωση που υπογράφει εκ μέρους της Διοίκησης ο κ. Αθανασίου γράφει τα εξής:

Αγαπητοί κυρίες –κύριοι,

To Δ.Σ. του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της πόλης, που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση επ’ ευκαιρία των 88 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Αυτή η μεγάλη για εμάς γιορτή, θεωρήσαμε ότι θα έπρεπε να γιορταστεί παρουσία όλων. Διοίκησης, ποδοσφαιριστών, φιλάθλων, και πολιτειακών παραγόντων της πόλης – περιφέρειας.

Σε σχέση με τις «παρεξηγήσεις», «παρερμηνείες» και «δολοπλοκίες», που κάποιοι ανερυθρίαστα κυκλοφορούν στα social media, έχουμε να παραθέσουμε τα εξής:

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες όσον αφορά στους ανθρώπους, που θα μιλούσαν και θα βράβευαν τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές σε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη, για εμάς, ημέρα.

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν και λάθη. Ωστόσο, θα θέλαμε να συγχωρεθεί η «απειρία» του Πανελευσινιακού Α.Ο. σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ό,τι δεν μπορέσαμε να τους ικανοποιήσουμε όλους.
Με έκπληξη μας διαβάζουμε την ανακοίνωση του Ενωτικού Συνδυασμού, καθώς επίσης και του Δημάρχου κ. Τσουκαλά, οι οποίοι μας κατηγορούν λίγο – πολύ, ότι «στήσαμε» μια εκδήλωση στα μέτρα του Υποψηφίου Δημάρχου κ Οικονόμου, επειδή δεν ανακοινώθηκαν οι παριστάμενοι σύμβουλοι.

Σημειώνουμε: Οι σύμβουλοι που δεν ανακοινώθηκαν ανήκουν σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση.

Αξιότιμε πρόεδρε του Δ.Σ., κ. Κριεκούκη και Αντιδήμαρχε Οικονομικών κ. Τσάτση, μας συγχωρείτε που δεν σας εκφωνήσαμε ανάμεσα στους επίσημους παρευρισκομένους. Όπως επίσης, δεν εκφωνήσαμε τον κ. Διολέτη και τον κ. Παπαδόπουλο.

Σίγουρα δεν ήταν εσκεμμένο.

Η ίδια συγγνώμη, όμως, θα πρέπει να απευθυνθεί και προς τον κ. Βιλλιώτη, τον κ. Ηλιόπουλο αλλά και στα σωματεία του Ηρακλή Ελευσίνος και του Πανελευσινιακού τμήματος στίβου.

Αγαπητέ Δήμαρχε, σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή για τον σύλλογο μας και για την τιμή που μας κάνατε να βραβεύσετε έναν άνθρωπο, που τίμησε την φανέλα του Συλλόγου.

Πάντα σας καλούμε και μας κάνετε την τιμή να παρευρίσκεστε στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας. Με αφορμή όμως, την ανάρτηση του Συνδυασμού σας αλλά και τη δική σας στα social media, θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Οι ανθρώπινες σχέσεις, που χτίζονται μέσω της προσφοράς και της αγάπης, γεννούν τέτοιου είδους «εκπλήξεις» και όχι «εκστρατείες», όπως υποστηρίζετε. Εάν υπήρχε από μέρους μας σκοπιμότητα υιοθέτησης και προώθησης αυτοδιοικητικού συνδυασμού, θα προβαίναμε σε κρίσεις για τις ελλείψεις των αθλητικών υποδομών, δυσλειτουργίες της καθημερινότητας και ασφαλώς δεν θα συναινούσαμε στο αίτημά σας για απομάκρυνση της ομάδος μας από το Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας (ΠΥΡΚΑΛ), προκειμένου να γίνουν έργα σε αυτό, σε χρόνο αθλητικών δραστηριοτήτων.

Η ιστορία του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ είναι ένδοξη και λαμπερή.

Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν, σε κανέναν να τη χρησιμοποιήσει για μικροπολιτικούς λόγους και λόγους εντυπωσιασμού, χάριν προεκλογικής περιόδου.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε πως σε αυτήν μας την προσπάθεια έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που συνεισφέρουν τα μέγιστα. Άλλους πάλι, μονίμως απόντες.

Για τη Διοίκηση του Πανελευσινιακού,
Κώστας Αθανασίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here