Στις Δημοτικες Εκλογες του Μαΐου θα βρίσκομαι στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου και στον Ανεξάρτητο Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό «Συμφωνία Πολιτών».

Στις εκλογές του 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας και μου δώσατε την ευκαιρία να συμμετάσχω στο Τοπικο Συμβούλιο Ελευσίνας. Με όλες τις δυνάμεις μου προσπάθησα να προσφέρω έχοντας ως κέντρο των προσπαθειών μου τον Άνθρωπο.
Δυστυχώς η σημερινή Δημοτική Αρχή υποβάθμισε πλήρως την λειτουργία του Τοπικού Συμβουλίου.
Ενδεικτικά αναφέρω ότι η πρώτη συνεδρίαση για το 2019 ήταν τον μήνα Μάρτιο, με αποτέλεσμα το Τοπικό Συμβούλιο να μην έχει ενημέρωση και άποψη, για σημαντικά ζητήματα, όπως το πρόσφατο με την πρόταση των Ελληνικών Πετρελαίων για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της Ελευσίνας.
Ως αυριανή Δημοτική Αρχή είμαι σίγουρος ότι θα λειτουργήσουμε με συνέπεια λόγων και πράξεων πάντα με ορθολογική οικονομική διαχείριση. Για ένα Δήμο με οργανωτική δομή, κοντά στην καθημερινότητα του δημότη, με σχέδιο τεχνικών και ψηφιακών υποδομών και σεβασμό στο περιβάλλον. Για έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο και πρόνοια για όλες τις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμεΑ, που θα προάγει τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, όλα αυτά και σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής μας.
Στο αύριο που θα πρέπει όλοι να ελπίζουμε και να ονειρευόμαστε, θα φθάσουμε χωρίς πολιτικούς υπολογισμούς, ξεπερνώντας όσα μας χωρίζουν και μένοντας σε όσα μας ενώνουν.
Σε αυτή μου την προσπάθεια, σε αυτή μας την προσπάθεια ζήτω την στήριξη σας.
Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here