Φίλες και φίλοι,

Στο κάλεσμα της εποχής και της ανάγκης για συμμετοχή με δράση, για μια νέα προοπτική για την πόλη μας, ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα του Αργύρη Οικονόμου και στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό Συμφωνία Πολιτών.

Σήμερα ένας νέος ορίζοντας ανοίγεται μπροστά μας και θα πρέπει να μη χάσουμε την ευκαιρία να δώσουμε νέα πνοή στην πόλη με τη συμμετοχή όλων μας.

Με επίκεντρο την καθημερινότητα του πολίτη σε μια σύγχρονη και παράλληλα ιστορική πόλη και λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές και κοινωνικές συγκυρίες και ανακατατάξεις που βιώνουμε, μπορούμε αξιοποιώντας τις ιδέες, τις αξίες και τις ικανότητές μας να δημιουργήσουμε μια πόλη με ανθρώπινο πρόσωπο, όπως αξίζει στους πολίτες της Ελευσίνας και της Μαγούλας.

Γνωρίζοντας καλά και από μικρό παιδί τον Αργύρη Οικονόμου, είμαι σίγουρος πως η ακεραιότητα και το ήθος του σε συνάρτηση με την αγάπη του για την Ελευσίνα και τη Μαγούλα καθώς και την θέληση και την ικανότητα να ενώσει ανθρώπους, δυνάμεις, αξίες και ιδέες μπορούν να εγγυηθούν μια δυναμική ανανέωση της πόλης μας.

Η δική μου δέσμευση είναι πως με λίγα λόγια, πολλή δουλειά και μεθοδικότητα σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα ορατά στην υπηρεσία όλων των συμπολιτών μας.

Πιστεύοντας πως η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, εκτός από τιμή είναι για μένα και κινητήριος δύναμη, ζητώ την στήριξή σας σε αυτή μου την προσπάθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here