Με μία σύντομη και περιεκτική ανακοίνωση, ο νέος Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου έκανε γνωστή την χθεσινή συνάντηση του ίδιου αλλά και εκλεγμένων συνεργατών του, με μέλη της Διοίκησης της ΠΠΕ2021.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Την Πέμπτη, 4 Ιουλίου και ώρα 18.00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Ελευσίνας, Αργύρη Οικονόμου και των συνεργατών του, Παύλου Κουκουναράκη, Δημήτρη Λιάσκου, Δημήτρη Παπαγιάνναρου και Φώτη Τατάκη, με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Α. Ε. της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021, κα Αυγερινού-Κολώνια καθώς και τους, κα Λιβάνιου, κ. Καραντινό και κ. Σφηκάκη.

Έγινε μία πρώτη επικοινωνία για τα ζητήματα, που απασχολούν τη Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία, ενώ αναμένεται να επακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις μετά τον τακτικό απολογισμό του έτους 2018, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στο Δημοτικό Συμβούλιο.”

Πιθανά η επιλογή των συνεργατών (αναφέρονται στην παραπάνω ανακοίνωση) του Δημάρχου στην συνάντηση αυτή, να μαρτυρά πολλά για την νέα διοίκηση, αν όχι συνολικά, σίγουρα για το κομμάτι της ΠΠΕ21 αλλά και για τα πολιτιστικά δρώμενα.

Την επόμενη εβδομάδα, μετά και το πέρας των εθνικών εκλογών, θα μεταφέρουμε την εικόνα που υπάρχει στην πόλη για τη νέα Διοίκηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ορκομωσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου “κλείδωσε” για την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here