Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την απερχόμενη δημοτική αρχή και η νέα φαίνεται σιγά-σιγά να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς έχει αρχίσει εδώ και καιρό τη δουλειά, συλλέγοντας πληροφορίες για την έως τώρα πορεία του Δήμου.

Είτε επαγωγικά, αλλά είτε από έγκυρες πληροφορίες του eleusinews.gr μεταφέρουμε (με κάθε επιφύλαξη) την είδηση πως η κατανομή των διοικητικών θέσεων έχει κατά μεγάλο ποσοστό ήδη οριστικοποιηθεί.

Οι “Αντιδημαρχείες” είναι 5 και όπως όλα δείχνουν θέση αντιδημάρχων καταλαμβάνουν οι νεοεκλεγέντες κκ Παππάς Λεωνίδας και Κουρούνης Γιώργος (1ος και 5ος αντίστοιχα σε σταυρούς προτίμησης), καθώς και οι πιο έμπειροι (λόγω προηγούμενων διοικήσεων) κκ Μαυρογιάννης Θανάσης, Βιλλιώτης Νίκος και Μίχας Μενέλαος (10ος, 7ος και 2ος αντίστοιχα σε σταυρούς προτίμησης).

Η εκτίμηση μας είναι πως ο νέος Δήμαρχος Αργύρης Οικονόμου έχει “κλειδώσει” για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. Ηλιόπουλο Γιώργο (9ος σε σταυρούς προτίμησης).

Για τα δύο νομικά πρόσωπα ΚΕΔΕ και ΠΑΚΠΠΑ εκτιμούμε πως προαλείφονται η νεοεκλεγείσα κα Άνθη – Γκιόκα Εύη & ο κ. Κουκουναράκης Παύλος (11η και 15ος αντίστοιχα σε σταυρούς προτίμησης).

Εκτός διοικητικών θέσεων (αλλά με μικρότερες αρμοδιότητες που ίσως τους ανατεθούν) μένουν οι νεοεκλεγέντες και νεότεροι ηλικιακά εκλεγμένοι κκ Παπαγιάνναρος Δημήτρης και Τατάκης Φώτης (3ος και 8ος αντίστοιχα σε σταυρούς προτίμησης), οι νεοεκλεγέντες κκ Σεμερτζίδης Χαράλαμπος, Κονδύλης Δήμος και Κάβουρα-Σερεμέτη Στέλλα (13ος, 14ος και 6η αντίστοιχα σε σταυρούς προτίμησης) καθώς και οι έμπειροι κκ Μπάρδης Μελέτης και Λιάσκος Δημήτρης (4ος και 12ος σε σταυρούς προτίμησης).

Όπως αναφέραμε και στην αρχή τα παραπάνω μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, πιθανά όμως να ανταποκρίνονται και πλήρως σε ό,τι ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.

Όπως και να κατανεμηθούν τα “πόστα” εμείς ευχόμαστε κάθε καλό σε όλο το νέο Δημοτικό Συμβούλιο για το καλό της πόλης μας!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here