Είναι γεγονός πως κατά καιρούς οι “ιστορίες” που πηγάζουν από τα εκ των έσω γεγονότα της ΠΠΕ2021 είναι άξιες πολύωρων συζητήσεων.

Όμως αυτή η τελευταία που μας αποκαλύπτει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσω κοινωνικής δικτύωσης δημοτικός σύμβουλος του Ενωτικού Συνδυασμού και άλλοτε μέλος του ΔΣ της Ανώνυμης Εταιρίας της ΠΠΕ2021 ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.

Η ανάρτηση του αναφέρει τα εξής:

“Μετά από αίτημα της μειοψηφίας ο Δήμαρχος Ελευσίνας δεσμεύθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο για ενημέρωση σχετικά με τα θέματα της ΠΠΕ πριν την λήξη της θητείας. Το συμβούλιο ενώ είχε προγραμματιστεί για τις 27/8/2019, αναβάλλεται (ο θεός ξέρει για πότε) αφού το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΠΕ είναι σε διακοπές!!!!!!!! Για άλλη μία φορά, η διοίκηση της ΠΠΕ, εκθέτει τον Δήμαρχο Ελευσίνας, αφού μόλις λίγες ημέρες πριν παραδώσει τα ηνία στην νέα δημοτική αρχή, αρνούνται να έρθουν στην συνεδρίαση του ανώτερου αποφασιστικού οργάνου του Δήμου, παρά το γεγονός ότι ο Δήμαρχος είχε προσωπικά δεσμευθεί.
Δυστυχώς και το εννοώ, δικαιώθηκα γρηγορότερα από όσο περίμενα, για τις καταγγελίες που επανειλημμένα έκανα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, περί ανεπάρκειας και υπεροψίας των διοικούντων της ΠΠΕ. Είμαι σίγουρος ότι τώρα κάποιοι από τους συντρόφους μου όλα αυτά τα χρόνια κατανοούν ποιοι πραγματικά τους έσκαψαν τον λάκκο, αλλά τώρα είναι αργά!!!!!!!!!!
Ας ελπίσουμε η νέα δημοτική αρχή να μην είναι τόσο ενδοτική όσο υπήρξαμε εμείς, για να σωθεί ότι σώζεται!!!!!.”

Μετά και το τελευταίο δημοσιευμένο report της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οι πιθανότητες επιτυχίας της ΠΠΕ2021 είναι ελάχιστες.

Τα δύο παραπάνω γεγονότα συνθέτουν ένα πολύ αρνητικό κλίμα για την διοίκηση της Ανώνυμης Εταιρείας και μαρτυρούν πως σε αρκετές περιπτώσεις η απερχόμενη διοίκηση του Δήμου είναι εγκλωβισμένη στις αποφάσης του ΔΣ της ΑΕ.

Εν τω μεταξύ ο νέος Δήμαρχος φαίνεται να έχει ρίξει όλο το βάρος του στο θέμα της ΠΠΕ2021 (αυτό όμως ίσως του στερήσει χρόνο ενασχόλησης με άλλα εξίσου σοβαρά θέματα της πόλης) και μάλιστα έχει ήδη βρει τον εκλεκτό αντιδήμαρχο αρμόδιο για το θέμα, τον κ. Λιάσκο. Μαθαίνουμε πως ο τελευταίος έχει ήδη αρχίσει να αναλαμβάνει “άτυπα” καθήκοντα καθώς οι συναντήσεις με ανθρώπους της Πολιτιστικής διαδέχονται η μία την άλλη.

Είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα όλο το επόμενο διάστημα, καθώς μετά και το προαναφερθέν γεγονός, αλλά και με δεδομένο πως η κυβέρνηση άλλαξε, θεωρείται βέβαιο πως η σύνθεση του ΔΣ της ΑΕ της ΠΠΕ2021 θα αλλάξει. Εκεί να δούμε, ποιοι θα έρθουν από μακριά και ποιοι εκ των έσω (3 δημοτικοί σύμβουλοι).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here