Στο πλαίσιο οργάνωσης και διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣΔΑ για την νέα σεζόν 2019-20, συνεδρίασε η νεοσυσταθείσα ομώνυμη Επιτροπή, που απαρτίζετε από τους κ.κ. Kωνσταντίνο Κουράτο (Πρόεδρο), Αργύρη Τσεβρενίδη και Μέγα Καραμπίνη.

Η επιτροπή λαμβάνοντας υπόψη την προσπάθεια των μελών της αντίστοιχης επιτροπής της ΕΠΣΔΑ των προγενέστερων ετών, με εμφανή τα αποτελέσματα μέσω της πορείας των αντιπροσωπευτικών τμημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2018-19.

Την προγενέστερη εμπειρία, αλλά κυρίως αφουγγραζόμενη τους προβληματισμούς και τις δυσχέρειες των σωματείων, δρομολόγησε μια σειρά συναντήσεων με τους εκπροσώπους των σωματείων.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν σε τέσσερα γκρούπ με βάση τα γεωγραφικά όρια λειτουργίας των Ακαδημιών, όπου εκεί θα τεθούν προς διαβούλευση οι νέες προτάσεις που έχουν καταγραφεί, λαμβάνοντας υπόψη τους κανονισμούς και όλες αυτές τις παραμέτρους που -ίσως- να αποτελούσαν «τροχοπέδη» στην περαιτέρω αναβάθμιση των
πρωταθλημάτων υποδομής της Ένωσης.

Τα μέλη της, σε πνεύμα συνεργασίας και συνεχούς αλληλεπίδρασης με όλους του εμπλεκόμενους τρέφει βαθιά πεποίθηση, ότι από κοινού και απρόσκοπτα, μπορούν να τεθούν νέοι ρεαλιστικοί και εφικτοί στόχοι βασιζόμενοι στην ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη, τον αλληλοσεβασμό και βεβαίως την εκπαίδευση όλων των εμπλεκομένων για την επίτευξή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here