Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας – 3 διαφορετικά ΟΧΙ στις φυλακές Ασπροπύργου

0

Μετά από 5ωρη συνεδρίαση το νέο Δημοτικό συμβούλιο μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους μπήκε σε φυσιολογική ροή.

Ιδιαίτερο θέμα συζήτησης, πέραν των τυπικών υπηρεσιακών ζητημάτων, το θέμα για την μετεγκατάσταση των φυλακών από τον Κορυδαλλο στον Ασπρόπυργο.

Για κάποιο χρονικό διάστημα βρέθηκαν στη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Μελετίου, καθώς και οι βουλευτές Λιάκος (ΝΔ), Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ).

3 διαφορετικά ψηφίσματα μίας ενιαίας καταδίκης του πιθανού γεγονότος. Αυτό και αν συγκαταλέγεται στα περίεργα…

Λίγες τοποθετήσεις από την συμπολίτευση για το θέμα (Οικονόμου, Παπαγιάνναρος, Λιάσκος), περισσότερες από την αντιπολίτευση (Τσουκαλάς, Οικονόμου Δ., Κριεκούκης, Αγριμάκης, Κώνστας, Τσίτσος, Καρποδίνης).

Ξανά βέλη από τον πρώην πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου κ. Αγριμάκη, στον νυν.

Απάντηση Λιάσκου (πλέον αντιδήμαρχος ΠΠΕ2021) στον Τσουκαλά για τα “χρωστούμενα” της προηγούμενης συνεδρίασης.

Στο ζουμί: η πρόταση της δημοτικής αρχής ήταν το ψήφισμα της δημοτικής αρχής του Ασπροπύργου, η πρόταση του Ενωτικού (την οποία υπεψήφισε ο κ. Καρποδίνης) ήταν καταδίκη του πιθανού γεγονότος και κινητοποιήσεις, η Λαϊκή Συσπείρωση “κατέβασε” αυτόνομο ψήφισμα καταδικάζοντας και ο κ. Τσίτσος δεν τάχθηκε υπέρ κάποιου ψηφίσματος.

Έκτακτο θέμα η εκλογή προέδρων σε ΚΕΔΕ και ΠΑΚΠΠΑ, στα 2 δηλαδή νομικά πρόσωπα του Δήμου, τα οποία αναλαμβάνουν ως πρόεδροι την μεν ΚΕΔΕ ο κ. Τατάκης Φώτης και το δε ΠΑΚΠΠΑ η κα Άνθη Εύη.

Πρόκειται για δύο νέους ανθρώπους στην αυτοδιοίκηση στους οποίους ευχόμαστε τα καλύτερα στον νέο τους ρόλο.

Εν κατακλείδει, μπόλικη διάθεση για “μη συνεννόηση” ακόμη και στα βασικά, λίγες πράες και λογικές φωνές και αποτέλεσμα… θα δείξει!

Ακολουθεί το βίντεο της συνεδρίασης:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here