Σε συναινετικό κλίμα διεξήχθη την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία εκλέχτηκαν τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Ελευσίνα 2021.

 

Η τοπική αυτοδιοίκηση στην πρώτη γραμμή

Επιβεβαιώνεται το άρθρο που γράψαμε προ ημερών σχετικά με την εκλογή προσώπων του δημοτικού συμβουλίου στο διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ.

Από την πλειοψηφία εκλέγονται στο ΔΣ της ΑΕ ο κος Παπαγιάνναρος Δημήτρης και ο κος Βιλλιώτης Νίκος, καθώς από την πλευρά της αντιπολίτευσης η κα Οικονόμου Δέσποινα, όπως ακριβώς γράψαμε σρ προηγούμενο μας άρθρο. Από την περιφέρεια Αττικής στο ΔΣ της ΑΕ θα συμμετέχει ο κος Γεωργόπουλος Γιώργος.

 

Στο ΔΣ σημαντικές προσωπικότητες του Πολιτισμού (και όχι μόνο)

Στην ίδια συνεδρίαση ανακοινώθηκαν και κάποια από τα υπόλοιπα ονόματα του νέου ΔΣ. Μεταξύ αυτών είναι:

Αποτέλεσμα εικόνας για δέσποινα γερουλανου

Δέσποινα Γερουλάνου – Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής στο Μουσείο Μπενάκη

 

 

Αποτέλεσμα εικόνας για δημητρα πιπιλη

 

Δήμητρα Πιπιλή – Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Χορηγιών επί σειρά ετών σε φορείς και οργανισμούς (Γνωστή για τη μεγάλη συνεισφορά της στο Άσυλο ανιάτων)

 

Φοίβος Σακαλής

Φοίβος Σακαλής – Δημιουργός και Συντονιστής του Δικτύου Πολιτισμού του δήμου Αθηναίων & Συντονιστής Προγράμματος της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου»

 

 

 Αποτέλεσμα εικόνας για τσιλιμπερδη

Μόνικα Τσιλιμπέρδη – Προϊσταμένη του Τμήματος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Διεθνών Συνεργειών και Προώθησης της Επιχειρηματικότητας στη Γενική Διεύθυνση Σύγχρονου Πολιτισμού του Υπουργείου Πολιτισμού

 

Η περίπτωση της κυρίας Τσιλιμπέρδη εκρεμμεί λόγω τυπικών διαδικασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες για την θέση του Προέδρου, προορίζεται η κυρία Δέσποινα Γερουλάνου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here