Αποκαλυπτικός ο σημερινός “ΒΗΜΑτοδότης” αναφέρει τα παρακάτω ανησυχητικά:

“Πώς βρέθηκε νερό σε μια αεροστεγή δεξαμενή καυσίμων της Πολεμικής Αεροπορίας; Αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει η ΕΔΕ που διέταξε ήδη το ΓΕΑ και αφορά τη δεξαμενή καυσίμων στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα.

Αν και η ηγεσία της Μονάδας απέκλεισε το ενδεχόμενο το νερό στη δεξαμενή να προήλθε από δολιοφθορά, ωστόσο είναι υποχρεωμένη να εξετάσει το περιστατικό διατάσσοντας ένορκη δικαστική διερεύνηση.

Και τούτο γιατί με τον εντοπισμό του νερού στη δεξαμενή με την κηροζίνη, έπρεπε να ελεγχθούν όλα τα αεροσκάφη της μονάδας (εκεί εδρεύουν τα μεταγωγικά, τα πυροσβεστικά και τα ιπτάμενα ραντάρ), προκειμένου να καθαριστούν από καύσιμα.

Αλλά στη βάση αυτή εδρεύουν και τα τρία κυβερνητικά αεροσκάφη (ένα Gulfstream και δύο Εμπραέρ), τα οποία χρησιμοποιούν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Πρωθυπουργός και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Και τα αεροσκάφη αυτά, όπως με πληροφορούν από το ΓΕΑ, ελέγχθηκαν, προτού μάλιστα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία ο Πρωθυπουργός. Το ερώτημα όμως παραμένει. Πώς βρέθηκε νερό μέσα στην κηροζίνη;”

πηγή: tovima.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here